*** This forum was active till April, 2021. Now it is read-only, please use the New forum! ***

+  AChat Forum
|-+  Support
| |-+  Quick-Start Guides (Moderators: Lover, Brandybee, jayc, Nat33)
| | |-+  AChat voor Newbies (made by TightFit74)
« previous next »
: [1]
: AChat voor Newbies (made by TightFit74)  ( 5251 )
Lover
Moderator
Hero Member
*****
: 10350



« : June 06, 2012, 06:00:10 PM »

Gefeliciteerd! Je hebt ondertussen Achat gedownload en geïnstalleerd en jezelf via de website aangemeld als ‘free user’ of als ‘premium user.

Een paar dingen je wel en niet moet doen, en neem de moeite om de posts van Lover en Janine_Dee te bekijken.
http://www.funnyadultgamesplay.com/forum/index.php/topic,593.0.html

Quick start: The Dutch Version
 
Usernames/ Gebruikersnamen

Alhoewel Achat vrijwel alle namen toestaat, probeer creatief te zijn en verzin een originele naam. Zodra je deze hebt geregistreerd, is de naam namelijk van jou. Het advies is om geen lichaamsdelen of provocatieve termen op te nemen in je naam, gewoon uit beleefdheid. Tenzij je natuurlijk ‘Dick’ heet..

Opstart
Als Achat is opgestart, heeft het programma het standaard scherm geopend, met de basis avatar en alle bedieningsknoppen. Als dit de eerste keer is dat je inlogt, dan is dit de juiste tijd om je vertrouwd te maken met het programma. Het is belangrijk te vermelden dat alles wat je hier verandert, niet opgeslagen kan worden. Juist omdat je niet online bent, heb je de tijd om met alles te ‘spelen’.. J

Het opstart scherm is hetzelfde als het scherm dat opent als je inlogt, met dezelfde knoppen en instellingsmogelijkheden (Character Editor). Dus laten we tegen de klok in, links bovenaan beginnend, de bediening doornemen.

Profiel Locatie: Linker zijde Achat profiel venster

Name/Naam: wordt automatisch ingevuld zodra je hebt ingelogd met je gebruikersnaam en wachtwoord
Sex/Geslacht: Knoppen om man, vrouw of shemale te kiezen. Je kunt tot 72 uur je sexe veranderen, daarna is deze permanent.
Skin/Huid: Is een serie met huidskleuren die je voor je avatar junt kiezen. Deze keuze is vrij altijd te maken
Age/Leeftijd: Je kunt hier alles invullen, maar eerlijkheid duurt het langst. Het wordt makkelijker om gevonden te worden en kan later geen verwarring veroorzaken met een toekomstige partner
City/Stad: je kunt dit leeg laten. Dat is wat de meesten online doen of iets invullen dat je leuk vindt.
Country/Land: Dit vak kun je leeg laten of vullen hoe je wilt. Maar ook hier geldt, vul je je land in, dan kun je makkelijker gevonden worden door anderen, bijvoorbeeld uit hetzelfde land.
Orientation/Oriëntatie: Je kunt hier aangeven of je bi, homo of hetero bent. Wees alsjeblieft respectvol naar anderen toe met betrekking tot hun oriëntatie. Die keuze is een indicatie naar wat voor spelers zij op zoek zijn.
Character Type/Karakter type: een selectie van karakter omschrijvingen. Niet verplicht, maar kies degene die het beste bij je past
Favorites/Favorieten: Een serie knoppen waarmee je je keuze kunt aangeven voor de dingen die het liefste doet IN het spel.
Description/Beschrijving: Hier heb je een maximum van 64 karakters om iets aan te geven. Iets over jezelf, naar wie of wat je zoekt.

Chatbox/ Chat menu Locatie: links onderin het Achat Client venster
Duidelijk wat hier de bedoeling van is. Onder het venster, waar het laatst verzonden bericht wordt getoond, is een knop om een groter venster te openen met een langere bericht geschiedenis, en een ‘!’ uitroepteken om leeftijdsmisbruik of overtredingen te melden. Wees respectvol naar anderen, behandel ze zoals je zelf graag behandelt wilt worden

Camera Controle Locatie: midden onderin het Achat Client venster
Bedoelt om je avatar een bepaalde positie aan te laten nemen, die te zien is door anderen als ze op de kleine profiel foto klikken in de pagina’s met zoekresultaten

Take a Picture/ Foto maken Locatie: midden onder, rechts naast de camera controle.
Hiermee maak je een foto van je avatar, met de achtergrond die je hebt geselecteerd. Deze foto wordt getoond als mini profiel in de zoek resultaten

Avatar animations/animaties Locatie: Direct boven de camera controles, direct rechts van de ‘Beschrijving’ box
Hiermee kun je je avatar laten bewegen op je profiel pagina. 2 standaard bewegingen zijn beschikbaar, de overigen zijn verkrijgbaar na een upgrade naar premium user en de aankoop ervan in de shop. De shop wordt later besproken.
« : June 06, 2012, 06:02:10 PM Lover »

: [1]  
« previous next »
: