Skip to content

Quick-start guide, in het Nederlands (Tightfit74)

- Not logged in to forum -

Home Forums Quick-Start Guides Quick-start guide, in het Nederlands (Tightfit74)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #5606
  TightFit74
  Participant

  #1. Praat met mensen.

  Het enige dat je ALTIJD zou moeten doen, is iemand selecteren, op de knop “Chat” klikken en een gesprek te bgeinnen. Er is weliswaar geen garantie op een antwoord, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand boos werd omdat je hallo zei. Velen worden echter wél boos, als je ze uitnodigt in een kamer, zonder dat je ze hebt gevraagd en zonder toestemming te krijgen. Het wordt als zeer ongepast gezien, om iemand uit te nodigen zonder met ze gerpaat te hebben. Dit wordt een ‘cold invite’ genoemd. Op zijn best krijg je geen reactie, op zijn slechts word je op de negeerlijst van iemand gezet.

  #2.  Neem de tijd om je profiel in te vullen en lees het profiel van anderen.

  Een heteroman zal weinig succes hebben met een lesbienne. Meestal kan het nemen van een paar seconden om iemand’s profiel door te lezen, voorkomen dat je je tijd verspilt, óf leiden tot een interessante ontmoeting.
  Het lezen van een profiel kan ook informatie geven over wat die persoon graag doet en wat je vooral niet moet doen om bij ze op te vallen. Kijk gerust rond en check bij andere profielen, zo krijg je een beetje een idee. Of vraag anderen, de meeste zijn vriendelijk en graag bereid tot helpen.

  #3. Niemand is tot iets verplicht.

  Niemand is verplicht met iemand anders in een kamer te gaan, of zelfs maar met je te praten. Als je zulke verwachtingen uitspreekt naar iemand, kun je er op rekenen dat je wordt genegeerd. Als je iemand benadert, is het aan JOU om ze to overtuigen dat je de aandacht waard bent.

  #4. Er is een taalbarrière.

  Houd er rekening mee dat er nivoverschillen bestaan in het kennisnivo van de verschillende talen. Engels wordt het meest gesproken, maar dat zegt niets over het nivo. Mensen kunnen zich verkeerd uitdrukken omdat ze de taal niet geheel machtig zijn.

  #5. Geef iemand de tijd om te antwoorden.

  Als je niet meteen een atwoord krijgt, hoeft dat niet te betekenen dat iemand niet met je wil praten. Het kan zijn dat ze druk in een ander gesprek zijn, even naar de wc zijn gegaan of op een andere manier druk zijn.
  Geef iemand de tijd, te snel reageren kan je kansen op een leuke tijd verpesten. En begin niet teveel gesprekken tegelijk. Voor je het weet stuur je berichten naar de verkeerde persoon of wordt het te druk om iedereen te beantwoorden.

  #6. Behandel mensen zoals je zelf behandelt wilt worden.

  Het beste is om jezelf te zijn en mensen zo te behandelen, te benaderen en lief te hebben, zoals je dat zelf graag zou willen.

  #7. Gebruik de zoekfunctie.

  Als je bijvoorbeeld alleen leden wilt vinden uit je eigen land, vul dan je land in het zoek-menu en Achat zal alleen die leden vinden die het land hebben ingevuld. Dat geldt voor alle zoekopties.

  #61162
  Lover
  Participant

  Great job Tight! Thanks a lot

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Optimizing new Forum... Try it, and report bugs to support.